Themadagen

Specifiek onderwerp

Op een themadag staat een specifiek onderwerp centraal. Het zou op zo’n dag kunnen gaan over ‘vertrouwen’, ‘onvoorwaardelijke selfsupport’ of over ‘je relatie met het kind in jezelf’. We kijken naar wat je tegenhoudt in het hebben van bijvoorbeeld vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, in de ander of in het leven. We werken aan het ervaren van meer vrijheid op dit gebied waardoor er meer ruimte komt om nu al meer vertrouwen te voelen.

EFT (Emotion Freedom Techniques) en andere methodieken

Ik werk volgens het principe van ‘De paradox van verandering’; verandering is pas mogelijk als alles wat er is er mag zijn. Aanvaarding werkt helend en opent de deur naar nieuwe mogelijkheden. Soms hebben we echter noodgedwongen veel van onszelf verwaarloosd, weggemaakt of onderdrukt en soms is het aan ons bewustzijn ontsnapt. De methodieken die ik gebruik erkennen allemaal de kracht van aanvaarding en geloven in het zelfhelend vermogen van mensen. EFT werkt (extra) ondersteunend in ‘zijn met wat is’ en helpt het onbewuste meer bewust te maken. Lees meer over de methodieken.

Voor wie

Themadagen zijn voor mensen die al enige ervaring hebben met EFT. Daardoor is het mogelijk het thema van de dag verder te verdiepen.

Wanneer

Er zijn nu nog geen themadagen gepland. Data en onderwerpen van themadagen worden op deze pagina vermeld. Wil je op de hoogte gehouden worden van geplande themadagen, stuur me dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Data Themadagen