Selecteer een pagina

De Psycholoog Lienden

Welkom op deze pagina van De Psycholoog Lienden.

 

Maak een afspraak

De Psycholoog Lienden

Welkom op deze pagina van De Psycholoog Lienden.

In mijn praktijk De Psycholoog Lienden bied ik therapie aan mensen die psychische klachten ervaren, problemen ondervinden in de omgang met andere mensen en/of zich afvragen of het leven dat ze nu leiden nog wel bij hen past. Lees hier meer over het soort klachten waarmee je bij De Psycholoog Lienden terecht kunt.

7
Mijn naam is Len van der Wurff

Echt menselijk contact en therapie op maat, is waar ik voor sta

Als (GZ)-psycholoog heb ik ruim 25 jaar ervaring bij verschillende instellingen en psychologenpraktijken. Een aantal jaren geleden heb ik echter besloten de ‘gevestigde orde’ te verlaten en een eigen praktijk te starten. Het moeten stellen van vaak stigmatiserende en beperkende ‘diagnoses’ en het toepassen van protocollaire ‘behandelingen’, ontnamen mij de ruimte om écht menselijk contact aan te gaan en begeleiding op maat te bieden. En dat is wel waar ik voor sta. Lees meer over mij.

Ik heb mij aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA), een beroepsvereniging die de menselijke maat nog hoog in het vaandel heeft staan. Mijn sessies worden nu (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Lees meer over tarieven en vergoedingen.

Individuele therapie bij De Psycholoog Lienden

Klachten en problemen zijn vaak een uiting van belemmerende patronen in ons voelen, denken en doen waar we ons meestal niet bewust van zijn. Deze patronen hebben in ons leven een functie (gehad). Meestal om in in onze behoeften te voorzien aan bijvoorbeeld veiligheid, authenticiteit of verbinding. Door juist contact te maken met de klachten en problemen en ze niet gelijk doelgericht weg te maken, kun je je bewust worden van deze onderliggende beweegredenen.

De individuele therapie bij De Psycholoog Lienden is erop gericht dit bewustzijnsproces op gang te brengen en je te helpen betere manieren te vinden om aan je behoeften gehoor te geven.

Lees meer over individuele therapie bij De Psycholoog Lienden.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek bij De Psycholoog Lienden

9 + 6 =